Another year is over

2009 rusade förbi. Imorgon är det 2010, och jag kommer vakna bredvid finaste. Hade inte kunnat bli bättre.

Medan alla andra är ute och festar och super idag nöjer jag mig mer än gärna med en lugn hemmakväll, speciellt efter förra året icke-trevliga händelser. Istället blir det supergod middag, mys, film, efterrätt och tittande och fotande av raketer. Perfekt.

Och jag har gett mig själv ett nyårslöfte! Eftersom jag redan har tappat en hel del i vikt tänkte jag minsann tappa lite till! och fortsätta med min träning och se till att må bättre rent allmänt. Hyffsat bra löfte ändå kan jag tycka!

You can forget about me

Tänker inte låta mig såras sådär en gång till. Hejdå.

Är kvar hos finaste, och känns som jag verkligen lever livet här. Det har utan tvekan varit den mysigaste julen någonsin. It's like a movie. Blev nyss inkastad i duschen med alla kläderna på, så de hänger på tork, och snart blir det middag bestående av kyckling och wook <3

Besvikelse...

Explain yourself!

Inte visste jag att julen kunde vara så underbar?

Gårdagskvällen var perfekt...

...Juldagsmorgonen var ännu mer perfekt.

Vaknade idag av att någon kramade om mig och viskade "jag älskar dig" i örat på mig. Känn min lycka.

This can't go on

Julafton. Insane att tiden går så snabbt. Kanske är det tur, för det betyder att julen snart är över. Då slipper jag snart detta helvete, för situationen nu är olidlig. Lämnad i sticket, bortglömd och död. Det är min vardag.

Dagen kommer spenderas hemma, tills älskling kommer och hämtar mig. Hur länge jag sen stannar där återstår att se.


Jag behöver dig här.

Istället är jag bara ett andrahandsval.

Är inte julen en högtid som ska firas av familj och vänner typ?

D r a  å t  h e l v e t e


Lite kul är det att lillebror under hela dagen har gått och tjatat om att få öppna en julklapp precis efter tolv. Och vem är det sen som somnar fem i? Sötepanna.

Where the roads meet

Det är definitivt INTE samma sak att dricka sin egen choklad i sin egen säng, som att dricka älsklings choklad sittandes i hans soffa..

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Känns bra! Eller inte.. Det är mörkt, kallt och snöar ute, great. Jag HATAR att jag inte klarar av kylan, för just nu vill jag bara ta mig en rejäl springtur! Istället får jag nöja mig med min medelmåttiga choklad och läsa Naruto i sängen..

Bara för att bilden är så ful&skrattretande. Och för att jag skulle ge vad som helst för att vara där igen..


You're on my mind

Sammanfattning av helgen då!

I fredags kom älskling och det blev lite idoltittande, vin och massa fotande hemma hos Annika! Trevligttrevligt om jag får säga det själv!
På lördagen drog jag och Daniel vidare till Malmö, och det blev sushi till middag. Väldigt speciellt! Sen har dagarna fram till ikväll mest bestått av mys, fotande och filmtittande.

Jag saknar dig redan, och längtar tills det åter ska bli fredag..


And here you are by my side

Blev lyckligast i världen när Finaste bestämde sig för att komma hit inatt <3

Lying beside you, here in the dark
Feeling your heart beat with mine

Die by man hand

Idag blev det lite shopping på boan och fika med Carro =) Alltid lika trevligt! Fick inhandlat lite av vad jag skulle, så nu har jag inte mycket kvar på älsklings julklapp. Sen blev det en massa skitsnack och en kladdkaka på ett ganska mysigt café.

Nu sitter jag i badet och värmer mig efter en kall promenad.

In the middle of the pouring rain

Igårkväll var jag så trött så jag vet inte vad, ändå kunde jag inte somna förrän framemot klockan 1, så det blev en lite senare uppstigning vid 10.
Annars har det inte hänt speciellt mycket. Har städat undan lite, ska nog snart rensa garderoben, och sen har jag klickat hem några toppar från h&m.

Just nu händer inte jättemycket i skolan heller, så sitter allmänt rastlös ikväll och vet inte vad jag ska göra. Jag vill ha fredag IDAG!



Ingen rubrik

Varför känns det alltid så jobbigt att åka hem igen? När man sitter på bussen kommer verkligheten ikapp igen, och jag hatar det.

Idag blir  det skola, tar bussen klockan 12. Sen efter det fortsätter jag direkt till lund där det ska inhandlas nya vinterskor och förhoppningsvis julklapp!

Vilken lycka att höra dig säga "jag älskar dig".


I'm your master!

Gårdagen var perfekt. Efter att Daniel kom hem från jobb chillades det lite, sen stack vi hem till mig där jag hämtade min nya kamera (som jag för övrigt tycker sjukt bra om!) jag bytade kläder och tog lite lussebullar och kanelsnäckor!

Väl tillbaka i malmö blev det middag, svingod lax tillagad av ingen annan än Daniel! och lite vin till det. Som sagt asgott! Och till det blev det lite idoltittande (!!) vilket aldrig händer typ, men tyckte ändå det var rätt att Erik och Calle gick till final!

Sen blev det en kvällspromenad med kameran, och när vi väl kom hem la jag mig i sängen och somnade direkt, just like a princess.


I feel the pressure now, it eats me up

Som bestämt åkte jag till Malmö i onsdagskväll. Alltid lika underbart! Och det blev efterlängtade vårrullar till middag <3

Igår blev det dessutom en shoppingtur, men hittade dessvärre inte vad jag skulle ha.. Blev dock ändå en kjol och en kortärmad kofta. Sen åkte jag tillbaka till Finaste, där det blev kyckling till middag! (Kan man någonsin tröttna på det?!) Och lite mys blev det också innan vi strax efter tio gick och la oss.

Och idag var jag pigg och klarvaken redan klockan 5 när larmet på mobilen ringde. Så det blev morgonmys innan det var dags för frulle, och nu är det en timme sedan älskling stack till jobbet, och nu sitter jag uppkrupen i soffan i världens mysigaste filt med lite varm choklad. Nu ska jag leta julklapp och vinterskor!

Vi. så plågsamt vackert.


Jag undrar, vad gör du nu?

Kom hem klockan 8 ikväll. Blev ingen skola för min del idag (och jag har värsta ångest över det). Och jag har värsta ångest över att jag har ett skolarbete som jag dragit ut på att göra klart i snart 3 veckor. Så typiskt mig!

Ligger i sängen nu, har försökt sova i nästan en timme. Hur har det gått? Inte speciellt bra. Det enda jag kan tänka på är att jag här ensam, utan dina hjärtslag eller dina andetag att somna till.. Dock kan jag ju glädja mig åt att jag åker till Malmö igen redan på onsdag! (Imorgon ju!!) Gud som jag längtar!

Blir en fulebild på mig ikväll, bara för att jag inte lagt in någon bild på länge nu.

RSS 2.0