It's not enough

Ge mig för helvete sommar nu!

Vissa dagar saknar jag dig mer,
vissa dagar saknar jag dig mindre.
Idag saknar jag dig fruktansvärt mycket.


Hur ska man kunna lyssna på sitt hjärta när det säger två olika grejer?


Ska icke-troende få lov att fira jul?

Vid matbordet kom samtalsämnet upp. Påsk, det är en kristen högtid. Likadant jul. Påsken firar man för jesus korsfästes och sådär, och julen firar man för att Jesus föddes. Men är det då rätt att icke-troende ska få fira det?
Själv kan jag väl tycka att det är okej, jag är inte den som bryr mig om sånt i vanliga fall. Men så finns det ju dessa människor som är totalt anti allt som har med kristendomen att göra, men ändå ska de få fira jul, kräva massa julklappar och allting.

Är inte det en stor härva av dubbelmoral?

Jag tycker att om man nu är så jävla anti, bara tycker att det är massa hittepå och man ser ner på det, då har man ta mig tusan ingen rätt att ta del av högtiderna. Faktiskt!

It's not the end of the world

Ibland finns det mindre händelserika dagar. Därför lär man pappa hur kameran fungerar!


När man vill ha det lilla extra

Full rulle hela dagen.

Upp tidigt.
Äta frukost.
Ta bussen till sjöbo.
Gå till Elina&Michael.
Fota Elina och Michael med Freja.
Klippas av Elina.
Gå hem.
Spegla mig i ca en halvtimme.
Inse att jag är nöjd med frisyren.
Redigera bilder.
Skicka bilder.
Göra kycklingsallad.
Äta kycklingsallad.

Nu blir det städning och rensning av garderoben!

Kärlekshelg.

Deep inside your blue eyes

Igår hade vi 20grader ute. Hur var det möjligt? Nåväl, det resulterade i att jag åt min frukost bestående av nybakade scones utomhus, och en långpromenad på det innan jag åkte till Finaste.

Igår var en himla fin dag.
Idag är en himla fin dag.
Jag älskar dig.

Ingenting går att förklara. Men jag är sprickfärdig av lycka!

Semlaaaa! <3

Eftersom pappa fyller år idag firar vi med semlor istället för tårta. Förstå min lycka!

You left a hole where my heart should be

Breaking Benjamin. Det var hela min sommar 2009.

Har inte lyssnat på dem sen dess typ, och idag när jag fick för mig att göra det rann hela sommaren 2009 över mig. Mina beiga chinos, hur glad jag var, hur underbart jag tyckte att allting var. Okej, kanske inte riktigt allt..
Men förra sommaren existerar inte längre. Den lever kvar i mitt huvud, i mitt hjärta, men det är allt. Det är fina minnen, bra minnen, fruktansvärt underbara minnen.
Vad jag var, vem jag var.
Vad jag är, vem jag är.

Even though I am happy, it hurts just a little bit. Not as much as before, just a littelittle bit..




It's a good day to die

Denna dagen artade sig riktigt bra faktiskt.

Vaknade till väldigt härligt väder faktiskt. Så redan vid 8-tiden hade jag ätit min frukost och satt mig i köket för att göra lite läxor. Sen fick jag reda på att jag fick MVG på min träningsdagbok (och ja, jag blev riktigt superglad!) och fick VG i hela kursen. Vem hade väl trott det? Att jag av alla människor skulle skaffa mig ett VG i idrott? :D hihi, Supernöjd!
Sen blev vädret så oemotståndligt så det blev en lång springtur, och efter att jag varit så duktig unnade jag mig faktiskt min godaste kycklingsallad och ett skumbad! Sängen nästa!

Den 25 idag!!

Och så tittade solen fram

Vaknaaaaaaa! Bara jag som varit uppe sen klockan 5? Drygt att alla andra ska sova så länge!

Vädret var så trist och grått innan, så bestämde mig för att klicka hem lite fina och färgglada kläder till sommargarderoben, och dagen kändes genast lite bättre!


You are no longer a part of the picture

Såhär tjusig var man i fredags. Nu är det söndag och jag sitter och letar kuliga tyger på nätet jag kan sy en kjol av. Sweet!


Hej!


Soon there will be laughter and voices

Idag har jag varit riktigt duktig! (Stolt över mig själv!)

Idag blev det att åka hem från Finaste, hem och göra läxor och träna lite. Imorgon blir det med att fixa ännu ett skolarbete, dra ner till byn och se om jag hittar något kul till mitt älsklingshjärta i present. Och på fredag blir det partyparty.

P.S Jag är gladgladglad! <3

I'm back on track!

Jag är svarthårig igen (<3)
Gårdagen var det roligaste på länge. (Riktigtriktigt kul och lärorikt!)
Jag är en redig bula rikare.
Jag är två batteri fattigare (vem tog dem?!)
Idag har jag avnjutit den godaste kebabrulle jag någonsin ätit!

Och idag mår jag faktiskt toppen, underbart! ;D

Give me strengh to face the dark side of me

Jag är overhappy!

Efter att ha varit sjuk i nästan två veckor är det verkligen en frihet att vara frisk igen! Så både igår och idag blev det svettiga träningspass! Luv it! Just nu känns saker och ting bara uppåt, och livet känns fullkomligt underbart!

Jag älskar känslan av att jag längtar till imorgon, jag älskar känslan att jag saknar. Jag älskar känslan av att må bra. Jag älskar livet.

Ballerina kladdkaka är verkligen inte min grej.

Nattinatti <3

Finally, I'm free!

Äntligen!

Livet är för kort för att slarvas bort

Jag ska låta det vara och se vad som händer, utan vidare ansträning...

Alldeles strax ska jag sätta igång en film, krypa ner i sängen och äta lite glass!
Imorgon bär det av till byn för att uträttas ärenden. Bland annat ska ny hårfärg införskaffas! Sen blir det lite plugg och inlämning av uppgifter.
Torsdag har jag ingenting planerat.
Fredag åker jag till malmö, där vi har massa planer! Färgning av håret ska ske, vaxning av ben och armhålor (!!!) Lär göra ont satan ja! Sen blir det förmodligen som vanligt massa mys och tittande på nya filmer som jag knappt kan hålla mig från att se!
lördag bär det hem till sjöbo igen, och då blir det partyparty! Ser faktiskt fram emot det som fan, ska bli riktigt kul!
Söndag åker vi tillbaka till malmö igen, där det lär bli hamburgare och cola till middag. (Bakisdagen är enda dagen jag numera är sugen på äcklig skräpmat, men det är faktiskt okej!)

"Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm och välj bort de som inte gör det!" Vem kom på dessa kloka ord?

Ignorance is my new best friend

I fredags var det födelsedagskalas hos Suzi, väldigt trevligt!  I lördags var det riktigt fint väder, så största delen spenderades ute. Igår tillbringades kvällen i solnedgången vid stranden. Vacker utsikt, vackert sällskap. Jag älskar dig.

Kampen mot mina överflödiga kilo!

Under 2008-09 vägde jag mellan 83-86kg. Fatta, nästan 90 kilo! till och med nästan 100! Vad tänkte jag på? Såg jag det inte?
Jag hade problem med min rygg, hade ofta sjukt ont i den. Mina bröst kändes enorma, och jag hade riktigt svårt att hitta en passande BH i rätt storlek. Många tycker väl att 85F inte är så svårt att hitta? Men jo, om man inte vill ha en jävla mormorsBH som ger en strut-tuttar. Nejtack till det!
Inte heller tyckte jag det var roligt att köpa nya kläder, för de satt aldrig bra, antingen var de för små eller så var de sjukt fula.
Jeans är inte något jag varit rik på heller. Har köpt 3 par de senaste nästan 5 åren. Aldrig hittade jag några som satt bra, och de flesta affärerna hade bara upp till storlek 34, något jag knappt fick på mig då.
Jag rörde mig aldrig. Satt ner så mycket som möjligt, stoppade så mycket onyttigt i mig jag bara kunde. Och jag fick ångest för att jag vägde nästan 90 kilo?! Jadu, det skulle jag tänkt på för några år sedan!

För drygt ett halvår sen träffade jag Finaste, vilket har blivit en radikal förändring för min del. Utan att vara riktigt medveten om det tappade jag ca 10 kilo, ingenting jag riktigt brydde mig om då.
Men så helt plötsligt tyckte jag det var roligt att komma ut, röra på mig, äta nyttigt, må bra.
Nu väger jag ca 69-70kilo. jag drar storlek 29 i jeans, 80DD i BH, storlek M i vanliga kläder, till och med S i vissa. Jag har aldrig ont i ryggen längre, jag älskar att handla kläder och jag käkar nyttigt och mår toppen! Till och med träningen är rolig eftersom jag vet att jag får resultat! Dessutom har vi hjärt- och kärlsjukdomar i släkten, så jag är lite mer mån om hälsan nu pga det.

Nu är där bara ett par överflödiga kilo kvar som jag ska träna bort inför sommaren och badsäsongen, något jag verkligen ser fram emot!

RSS 2.0