I'll be there for you

I fredags blev jag jätteglad! Fick ett samtal från my sis och hon berättade att deras planer för helgen blivit avbokade, och hon ville ses. YEY! Så klockan 10 igår ringde hon och väckte mig, och en timme senare träffades vi upp på entré, där barnen fick leka av sig på lekland. Efteråt blev det en liten shoppingtur, och min snälla underbara syster köpte två jeans till mig som tack för att jag skulle passa barnen på kvällen. Helt överlycklig blev jag faktiskt! Och det bästa av allt (tycker faktiskt det är okej att skryta lite nu!) är att jag numera har storlek 29 i jeans! Förra gången jag köpte var det knappt att jag fick på mig 34..  Glad som fan att jag fått lön för mödan! Ät nyttigt och motionera mera!

Nåväl! Vid halv sex drog jag till hotell Hilton där jag skulle passa barnen. Jätteroligt faktiskt! De är så snälla och söta och helt underbara! hah. Vi gick till McDonald och åt glass, badade bubbelbad lekte, lekte och lekte lite till.  Och vid tio kom sis hem igen, och älskling kom och hämtade mig. Får verkligen hoppas att det inte dröjer ett år till tills vi ses igen!

Och idag är jag bara väldigt förkyld! Brukar bara vara det en gång om året, och det är när skolorna precis har börjat igen. Och nu är det fan ANDRA gången för i år! Var tog mitt braiga imunförsvar vägen? Nu blri det ännu en vecka utan träning. jag blir GALEN! Aja.

Ta dig i brasan.

Feel my unhappiness

Det var ett år sen jag träffade min syster förra gången. Och då var det bara en kort stund, på 30 minuter. Och innan dess var jag hos dem i Stockholm när Isabel var en vecka gammal, dvs nästan 1,5 år sedan.

Trots att hon driver mig till vansinne med sin dumma och korkade dialekt, trots att hon är högljudd och tar plats, så är hon ändå min syster.  Min fina, snälla, duktiga och korkade syster..

Vi har gått från att leka med varandra dagligen, så som syskon gör, till att träffas en gång om året. Dels för att hon är upptagen och jobbar, tar hand om båda barnen, dels för att resorna är så förbaskat dyra!

Insåg inte att jag saknade henne och barnen så fruktansvärt mycket förrän igår, när jag bestämde mig för att följa med Finaste till malmö, eftersom syster ändå skulle åka idag. Inez blev så jävla arg, hah, sa att jag var dum som åkte..  Isabel kom fram och kramade mig men sina pyttearmar, gav mig en vääääldigt blöt "a puusuu". Och när min syster väl börjat krama mig, så vägrade hon släppa taget... Så när jag tittar på henne ser jag att hon storgråter, helt röd i ögonen. Och plötsligt blev det ett väldigt jobbigt avsked. Det hela slutade med att jag satt och storgrät i famnen på finaste när vi satt i bilen.. Inte nog med det, på radion spelade de Bon Jovi - Bed of roses, och allt kändes bara så sjukt tragiskt, och jag ville gråta ännu mer. Hah, känner mig så löjlig..

Snabba drag

Måndag: spenderades mestadels i malmö, där det blev lite shopping med älskling. Då inhandlades det ett par nya jeans i en himla smickrande storlek! hih. Sen kom jag hem runt halv 8, och strax därpå kom min syster med sina barn och bästa vän. Så det blev en hel del snack och bus&lek med barnen såklart!
Igår: Hemma hela dagen, och lekte med barnen och passade på att umgås med dem nu när de väl är och hälsar på.
Idag: Vaknade tidigt av att en stycken Inez och en stycken Isabel hoppade i min säng. Sen kom M&E på besök med deras två månader gamla Freja, en himla söt bebis får jag säga! Då blev det pannkakor med glass <3 (något som inte ätits på MÅNGA år!)
Nu är syster och barnen iväg och sover borta, så nu är det lite reklam i lekandet.
Imorgon: Familjen samlas och även finaste kommer hit och firar mamma lite eftersom hon fyller år. Då blir det en storslagen Taccos-middag och hemmabakade semlor till efterätt! Förstå min lycka <3
Fredag: Då drar jag till malmö på kvällen! Och innan dess blir det ännu mer lek&bus med barnen innan de åker hem. buhu :(

Ciao!

Can't you see that you're hurting me?

Förstår du inte?!

Du kan inte bara komma här, och säga sådär. Du kan inte bara komma inrusande så, endast när det passar dig.
Jag är människa, jag har känslor. Det går inte att bara leka med mig sådär.

Antingen är du där, eller så är du det inte!

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små

Igår kom syster hem med sina bedårande barn! Inte en lugn stund sen dess, och jag har förmodligen gått ner 20 kilo på alla turer i trappan jag tagit med Isabel.


Hej

Ungefär såhär ser jag ut idag, fast utan hårband och med andra kläder. Idag är jag glad, och snart åker jag till malmö med de godaste muffins jag faktiskt någonsin ätit!

Hejdå!


Your time will come

Igår sydde jag en hyffsat söt liten klänning. Idag ska jag baka muffins.


Don't you wanna dance? say you wanna dance!

Säg något som för tillfället är bättre 80-talets Whitney Houston? Gamla klassiska hits <3 (finns lite pappa i mig trots allt)

Helgen har gått alldeles för fort, precis som vanligt. Och den har som vanligt också bestått av film, mys, god mat och underbart sällskap! Och fotande såklart!
Vi åkte ut för att fixa ett skolarbete till mig men slutade med att vi hamnade vid havet, som var totalt klarblankt med dimma över. Allting var verkligen helt tyst, helt magiskt. Det kändes som en helt annan värld. Nåväl!

Drog direkt från Malmö till skolan idag, där jag gjorde engelskprov och fixade klart MDK-uppgiften, så nu är den kursen också avklarad. Sjukt nice! =D
Sen blev det bussen hem, och väl hemma i vårt kära kylskåp stod de två godaste hemmabakade semlor jag någonsin ätit! (något är ju faktiskt mamma också bra på) Förstå min lycka! hoh.

Sen blev det en omformatering på datorn, och nu fungerar den utmärkt igen!

It's a happyhappy day!


Jag bjuder på en fulebild!

I'll run up that hill

Ikväll blev det att jag drog med Liepaj och tränade step intervall. Väldigt kul, men tröttsamt! Det är verkligen en riktigt härlig känsla man får efter ett bra träningspass där man presterat bra!

Så nu sitter jag och tuggar i mig en äggmacka, och ska snart börja packa så smått inför helgen, som som vanligt ska spenderas med Finaste i malmö. <3

Ack, jag kommer sova gott inatt..

Open up your eyes

Just nu skulle jag bara vilja feta till mig med en semla!

Varit i skolan, gjort prov, diskuterat, åkt buss, blivit bestulen på pengar av min bror, gått i överdrivet hög snö, ätit en macka, satt mig vid datorn, och nu ska jag fan ta och sova middag!

Ibland har jag verkligen svårt att förstå andras tänkande. Jag har mitt sätt, mina principer. Hur orkar någon stå i köksfönstret och glo ut när det händer minsta lilla, hålla koll på grannar eller vänner? Hur orkar man lägga sig i andras liv bara för att man inte har ett eget? I don't get it. Jag tycker ju såklart att mitt tänkande är logiskt och rätt, och jag står ju för det också, men det gör att jag ibland inte kan förstå ett annat tankesätt. Men det är ju också så verkligheten fungerar. Det är verkligen inte lönt att haka upp sig och störa sig på någon annan, bara för att man har olika åsikter och principer.

Världens är verkligen i behov av happypills!

Long time no see

Idag är det sju år sen farmor dog. And I still miss her...

Min kärleksfulla farmor som alltid kramades för hårt..

I can't even breath without you

Jag är obeskrivligt uttråkad.

Är inte trött,
men vill sova.
Vill ha imorgon.
Komma härifrån.
Jag vill att snön ska döödödödööö!

Det har varit en LÅNG dag..! Skolarbeten har blivit gjorda, en hel jävla del manga har blivit läst. Och samma låt har gått på repeat sen i igår. Inte alls segt... Imorgon blir det iaf malmö igen! Kanske hänger broren på, får la se! Ska kanske innan dess unna mig en liten stunds solning, men det återstår att se!

Jag är en person som gillar att smsa. Jag hatar att prata i telefon, men älskar sms. Men när lillebror skickar gratis sms är mobiltelefonen bara PAIN IN THE ASS!

Godnatt.

You have open the door

Jag älskar när man hittar en ny låt, som är så bra att delar av den får hjärtat att slå snabbare.

Kass uppdatering på sistone, dåligt av mig! Men iaf..

I onsdags drog jag till malmö, redan klockan 10 faktiskt. (vad nu det har med saken att göra) nåväl!
Fredagskvällen spenderades med The Suzis' och en vinflaska! Blev lite filmtittande, massa prat och sådär, och sen kom Junnebunne och gjorde oss sällskap. Trevligttrevligt!
Under fredagen drog även jag och daniel iväg och tittade på en gammal nerfallen borg. Riktigt intressant! Jag är som en gammal pensionär och gillar såntdär.. Aja!
Söndagen, eller var det måndagen kanske..? nåja, spenderades ute i snön! Byggde min största snögubbe någonsin, och ändå blev den inte helt färdigbyggd =P Och, för att dra in lite romantik i inlägget här, har jag fått min första kyss liggandes i snö. KALLT var namnet!
Igår var jag i skolan och hade mötemöte! Häst & stallskötsel-kursen och religion B är borttaget, och istället ska jag läsa foto C. YES! Nu känns allting lite lättare!
Idag kom jag hem och det känns riktigt skumt! Var är min finaste? Inte i sängen? inte under den? Borta? Drar mig för att gå och lägga mig eftersom jag vet att sängen kommer att vara tom..

Trots att saknad är pest och pina, så tycker jag ändå om den. Även om den är olidlig ibland, så är det lätt värt det. Känslan, pirret och spänningen man får när man ser varandra igen. Så mycket man missar när man bor tillsammans...

Godnatt!

RSS 2.0