Jag ramlar roliga gatan fram

Börjar undra var min nya bloggdesign tar vägen..?

no no no no NO!

Satt precis och zappade på tv i brist på annat att göra. Jag hittade till Oprah, där jag blev helt överlyckligt, för på scen var ju JOURNEY. MEN! Med den nya sångaren Arnel Pineda. Lät nästan precis som gamla sångaren Perry som sjöng tex klassikern Don't stop believin'.  Så blev himla nyfiken och började spotify:a deras nysläppta album. Första låten lät helt okej, väldigt likt deras äldre låtar. MEN! Så inser jag snart att de har gjort nyinspelningar på deras gamla låtar (!!) Fyfyfy säger jag bara! SKAM ÄR VAD DET ÄR!

Jag kan ta att man gör covers på låtar, och att man bytar sångare av någon anledning, men jag tycker verkligen INTE att det är acceptabelt att bandet, med ny sångare, ska göra om och förstöra några så bra låtar!

VILKEN MISS!

Jag blir galen!

... Av rastlöshet! Det är alltid samma visa när man är sjuk. Man kan inte göra något med någon, man kan inte träna, man kan typ sitta i soffan och glo på gamla disney-filmer. Men till slut blir även det långtråkigt...

Igår klickade jag iväg 200nya bilder att framkalla. Så i helgen ska jag iväg och köpa nytt fotoalbum, fotohörnor och roliga pennor att dekorera med. Hade ju inte suttit helt fel att sitta och pyssla med det nu istället. Nåväl, sluta böla vafan.

Snacka om att näsan verkligen är ur funktion efter över en veckas förkylning och en veckas användande av näsdroppar. Någon som vill byta med mig?

I could follow you to the beginning

I fredags var Finaste snällast i världen och kom och hämtade mig i Sjöbo, så att jag slapp ta bussen med min sjukligt tunga väska som skulle med. Så det blev en mysig biltur till Malmö, där det sen blev god mat, film och mys!
På lördagen blev det att vi gick upp tidigt, fixade frulle och begav oss ut för att fota lite. Väldigt kallt, men jag fick ett arbete avklarat och några söta bilder på älskling! <3
Sen på kvällen var det inflyttningsfest hos Suzi. Det finns inte ord som berättar hur sjukligt nervös jag var! Men det gick hur bra som helst, och det var himla trevligt, med väldigt trevligt folk! Absolut bland det trevligaste på länge!
Igår blev det en återställardag, trots att jag inte var bakis så blir jag sjukt trött dagen efter. Det fick bli en hederlig cheesburgare från McDonalds till frukost, och en stor kall cola till det! Onyttigt men överdrivet gott! Slapp dag, som också bestod mestadels av ångest för att helgen gått alldeles för fort, och för att det kändes som att jag inte fått tillräckligt med tid till älskling.. Nåväl, det är snart fredag igen!
Idag åkte jag hem redan klockan 7 eftersom det var tänkt att jag skulle till skolan. Men bussen hem var sjukt tidig, och pappas jobbebil krånglade och startade inte, så jag fick stå och vänta i 12minus i en halvtimme innan han kom och hämtade mig, och väskan var för tung för att jag skulle kunna gå hem med den.. Så väl hemma kände jag mig bara kass, ont i halsen, snuvig, frös så att jag mådde illa och det visade sig att jag fått feber också så jag fick krypa raka vägen ner i sängen istället. Eftersom jag bara sovit i 2 timmar under natten sov jag fram till klockan 12.
Senare ska jag sätta igång och träna på mitt idrottsprov, och hade tänkt framkalla lite bilder som ligger på datorn.

Jag har upptäckt charmen med fryst rörelse! hoh.



Help me to survive

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag sätter igång med mina läxor.

Var i skolan idag, och det slutade inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Kommer få läsa två andra kurser, och vilka det blir vet jag inte än. Däremot vet jag att jag kommer att ha antingen 7 eller 8 kurser som ska bli färdiga på 4 (!) månader. Snacka om att jag känner stressen... Fast samtidigt kommer det vara skönt att ha händerna fulla!
Så nu hade jag tänkt göra klart nästa veckas uppgifter, så jag vevar in lite extra tid.

Och jag längtar tills imorgon! Komma bort under helgen och bara chilla ner lite. Det kommer med all säkerhet att behövas.  Fast jag är fortfarande jävligt nervös inför lördag..

Så många minnen.
Så många fina minnen.
Jag vet inte alls vad jag ska göra..

It's a lie to say that I don't miss you.

I'm free to fly away

Full rulle igår, full rulle idag!

Igår inhandlades lördagens outfit som jag blev ganska så nöjd med! Fick även inhandlat lite andra nödvändigheter. Sen blev ett antal läxor gjorda som numera är avklarade. Sjukt nice!
Idag ska jag påbörja ett fotoarbete och se till att beta av så mycket på foto A-kursen jag bara kan så jag blir klar med den så snabbt som möjligt. Jag älskar att motivationen sitter där den ska!
Imorgon är det skola, vilket känns lite B då jag bara ska ha mentorssamtal. Idrott har jag numera bara varannan vecka då min idrottslärare lider av diskbråck. Så nu är det bara prov de kommande lektionerna.

Idag är en dag då Journey passar mer än utmärkt in! <3

P.S Igår stoppade jag i mig årets första semlor! Snacka om fullständig njutning! <3


If only time flew like a dove

Jag saknar myset, värmen, ditt vackra leende... Tiden igår gick alldeles för fort. God mat, levande ljus, massa kramar. Jag saknar dig så otroligt mycket...

Annars då? Det är snuvigt, men bra! Jag lever på soppa, snyter mig varannan minut, fryser och svettas, men jag klagar inte! Det gäller att ligga i sängen hela veckan så att jag hinner bli frisk tills på lördag, för då går det verkligen inte för sig att vara sjuk! Trots att jag är sjukligt nervös ser jag fram emot det som fan! Måste dock gå ner till Uno's i veckan och se om jag kan hitta någon passande klädsel...

"Jag kan inte längre vara dig trogen, då du kastade vår vänskap åt svinen, satte dig själv i främsta rum och glömde bort alla andra än dig själv". True.

Och bara för att, ska jag lägga upp en megastor oredigerad bild på mig själv! Det är dessutom snart dags att ta tag i bloggdesignen här!


I know the end is coming soon

Tack för att du räddar mig.

Får ångest över att helgen går så fort. Åkte till Finaste i torsdags, och det är redan söndag. Sick.
Igår blev det en promenad i parken och sådär, himla trevligt fastän det var så kallt! Träffade även på ett par svanar som var så jävla söta och jag bara skulle vilja stoppa ner dem i fickan och ta med dem hem!
Sen var jag så stelfrusen att det blev raka vägen in i duschen och sen asgod mat!

Annars idag blev det nybakade bullar och varm choklad till frukost <3 (gott med lite onyttigt i det annars väldigt nyttiga...)

Skolan började i torsdags också. Ser faktiskt fram emot att börja plugga igen efter jullovet. Motivationen sitter verkligen på plats! Feels great!

Måste dessutom tillägga att jag älskar mitt hår! hoh


I had it all

Jahaja, fick dagen sig ett innehåll den med. Var nere om på konsum och handlade hårfärg och sådär, så snart ska jag nog sätta igång och färgafärgafärga!

Mina prat-muskler ömmar. Helt otroligt.

Idag känns som en dag då det är dags att ta tag i saker och ting. (Tyvärr är det inte mina läxor som blivit gjorda dock). Men det är dags att rensa i hjärna och hjärta. Ska jag må dåligt för att alla andra ska må bra? -nej! Nu är det tusan ta mig dags att jag tänker lite på mig själv!

...Och på vad jag proriterar. Det har fått ett helt annat innehåll nu. Nu är det dags att ta sig i kragen!

Någon som vill ställa upp på ett fotoarbete kanske..? (a)

hoho, there's a dildo in my bed

Såhär blev håret!

(kass bild, jag vet...)

I'm not dead yet

Min helg har som den alltid brukar, varit helt toppen. Man uppskattar verkligen tiden på ett helt annat sätt. Tyvärr måste jag åka hem idag..

Idag har jag inga större planer, vet inte riktigt när jag ska åka hem heller..
Och imorgon blir det frisören, och dags att ta tag i mina jävla läxor.. it sucks.

When I look back on yesterday

Idag har varit en bra dag kan jag tycka! Fick pratat med min mentor, och min skoldag har ändrats från måndag till torsdag, vilket är toppen! Och jag börjar skolan några dagar senare än beräknat ;) Sen har jag bokat in klipptid på tisdag, så därför tänkte jag bjuda på lite bilder på mitt hår under det gågna 2009. (Vissa av dem ser rent ut sagt förjävliga ut, men det bjuder jag på!)

1.2.3.4.
5.6.7.8.9.

1. Februari, svart bob. (bland det snyggaste jag haft vad jag själv tycker)
2. Mars, Page/bob, kopparblond. (Av någon anledning älskar jag den färgen..)
3. Juni, väldigt blond. (Ganska tråkig färg...)
4. Juli, dämpad röd. Fortfarande bob.
5. Augusti, Shockröd bob. (Omoget, men ändå fint på sitt lilla sätt)
6. September, förlängd bob i en fin brun nyans (Mycket snygg om jag får säga det själv!)
7. September/oktober, förlängningen åkte av! (har jag aldrig varit med om något så skönt...)
8. November, klippte lugg! (helt okej ändå..)
9. December, misslyckades med att slinga håret. (men ändå helt okej..)

Och bild på min nya frisyr och färg kommer på tisdag!

IMORGON! <3

You left a hole where my heart should be

Helt otroligt. Det känns som om det var en evighet sen jag kom hem från malmö, det roliga är dock att jag kom hem igår (!). Det känns så tomt och ensamt, för nästan hela jullovet har jag tillbringat med Finaste, men nu ligger jag ensam i min egen säng (bortsett från nallen jag fick av älskling i julklapp). Min trogne sängkamrat när inte Daniel är här...

Nåväl. På måndag börjar skolan igen, och det är ingenting jag ser fram emot. Kommer ha äckligt mycket att göra under hela terminen, så det blir att plugga hårt som satan.

En annan bra sak är att Annika kommer hem JÄTTESNART! Guuud, det har varit väldigt långa veckor...

En tredje bra sak är att jag ser älskling igen på fredag! Det känns så grymt att gå och lägga sig själv, och inte kunna somna till ljudet av hans hjärta när jag ligger på hans arm... Så jag gissar på att detta kommer bli ännu en sömnlös natt. Nåväl!

För övrigt måste jag klippa mig också. Men så har min frisör gått och skaffat barn (!!) dålig stil. Inte tusan vill jag byte ut henne heller. Attans faaaan! Dilemma!

RSS 2.0