Soon it will be war

Becka räddade min dag och hängde med på en shoppingtur. Så fick hemhandlat hälften av det jag hade tänkt mig, och resten ska jag fixa på torsdag nästa vecka, gutt. Och sen är det ju alltid trevligt att träffa Rebecka också såklart!

Annars då? Igår sålde jag min lilla bebis, kändes ändå lite konstigt när någon okänd person stod där och pillade på min lilla kamera. Nåväl, har dessutom fått hem min nya lilla bebis, och den är jättekulig! Och jag sitter i älsklings säng och myser lite. Ikväll blir det film och massa myspys! och lite dumle såklart!

Fortfarande besviken, att du inte kan se det.

I'll not say a single word until you say you're sorry.

Jag ska offra mig, men du själv kan inte göra samma uppoffring? Känns bra ju...

Ska snart springa in i duschen och fixa till mig. Sen ska det nog komma en snubbe som ska glo på min lilla kamera, eftersom jag ska skaffa en canon istället, som dessutom är aningen bättre. Sen när snubben varit här ska jag åka raka vägen till Malmö och min älskling!

Så jävla sugigt också, skulle verkligen behöva åka och shoppa lite idag. Jag är den som inte kan göra det själv, kommer aldrig på fråga. Så det suger verkligen att ingen kan eller vill följa med. Nåväl..

Dina ord är så vackra, de gör mig vimmelkantig och knäsvag.

The one to hold me again

Just nu är det massa städ, finaste kommer nämligen hit vid sjutiden <3

Jag förstår inte varför jag drömmer så konstiga drömmar. Det är alltid om människor som jag känner, och ingenting är någonsin sådär påhittat. Ibland drömmer jag om gamla saker som har hänt, bland annat om den gången jag och Lie var ute och gick i byn, med en motorola (kastar man den i huvudet på någon dör han direkt) och låtsades prata i telefon och lekte sådär coola. Eller så har jag drömt att jag haft  Finaste här, att han verkligen legat i min säng och hållt om mig. Så jävla snopen jag blev när jag vaknade och insåg att jag var själv.. Och när man var liten och kunde drömma om att man åt glass, så vaknade man och "var är glassen?!" Det får ju vilket barn som helst att börja gråta, speciellt när det inte finns någon glass i frysen heller. Jag hatar det. Fast ändå inte...

Nåväl, dags att fortsätta!

I told you

Jag sa det inte, men du förstod. Likaså förstod du direkt att något var fel. Det är ingenting. Inte ens jag själv trodde på det. Speciellt inte när rösten sprack och jag avslöjade mig själv.

Kom hem klockan 8 igår morse, mer än död, precis som jag förutspått. Idrotten inställd, blev en snabbare tur till skolan, hem, hämta resten av mina grejen och säga adjö helt och hållet till det som varit.

Nu sitter jag bara här med en kopp te och tittar på den nya säsongen av lilla huset på prärien som damp ner i brevlådan innan idag.

Gud vad jag vill ha fredag idag!

Jag älskar dig.

I'll try to stay alive

Är hos Finaste. Blir att jag tar bussen hem klockan sju imorgonbitti, kommer vara helt död.
Igår blev det en riktig mysar-dag. Tog en promenad i stan på kvällen, riktigt mysigt och väldigt behagligt väder om jag får säga det själv! Sen när vi kom hem blev det världens godaste varma choklad och lussebullar! Satte även på Daniel lite mascara för jag ville se hur långa hans ögonfransar blev, och allt jag har att säga, han har ögonfransar värda att dö för.

Idag har det bara blivit lite slapp, vaknade senare än vanligt och det var så grått och tråkigt väder ute. Så idag fick jag prova på att spela dragonage, lite för mycket dialog för att det skulle vara jätteroligt. Nåväl.

Någon som har förslag på vad man köper till sin pojkvän i julklapp måhända? :O

Hur ska jag kunna säga det utan att du ska springa skrikandes ifrån mig?

We just want to be

Börjar få lite brådis nu, ska snart ta bussen till optikern. Ska lämna tillbaka brillorna, äntligen! (antagligen kommer jag inte behöva mer än läsglasögon, och det är helt okej!)

Idag har jag däremot varit lite duktigare, och fixat lite med skolarbete och så. Blir alltid så nöjd när jag är färdig med dem, speciellt när jag känner att det har blivit bra gjort! Sen ska det bli träning, som jag definitivt ser fram emot!

Pratade med  finaste i telefon för första gången igår. (inte värsta grejen, nej) men så satt man där och pratade lite, och mitt i allting så slutade jag lyssna på vad han sa, bara för att lyssna när han pratade liksom. Hetaste rösten någonsin ja! Lite pinsamt ändå, "förlåt, va, vad sa du?". Snacka om att upprepa sig.

Nu ska jag kila!


You can't run away

Idag har jag inte gjort så mycket som jag önskar att jag hade gjort. Blev ett extra långt träningspass, kände mig mer än nöjd efteråt! Träning är sjukt kul, och nu förstår jag inte alls hur jag kunnat vara så lat innan...

Imorgon ska jag till optikern, lämna tillbaka lånebrillorna, göra en ny synundersökning och se vad det resulterar i. kul.

du bakar, jag lagar midda. du diskar, jag dammsugar. Kan det bli mer perfekt?

Ge mig fredag idag!!

Sing like it's the last song you'll ever sing

Allt detta gnäll om vaccinet mot svninfluensa, väldigt förberedd för alla bieffekter, och jag mår toppen. Har fått ett litet blåmärke där jag fick sticket, men annars känner jag verkligen ingenting. Skumt!

Idag har jag inte riktigt varit så duktig som jag önskar att jag kunde varit. Borde göra läxa, men har verkligen inte haft koncentration till det. Däremot är jag lite stolt över mig själv (!) Blev en springtur både igår och idag, och jag presterade bättre än gångerna innan dem. Känns sjukt bra faktiskt! För en gångs skull känner jag att jag kommer någon vart... Älskar att jag har motivation till det också och slipper tvinga mig själv! Nåväl! Nu har jag stått i duschen i 40 minuter, nu väntar en kopp te och en film!

Saknar.

I cought myself

Åkte ju till finaste i torsdags, där jag haft en mysig helg precis som vanligt. Massa mys, filmtittande, wc3-spelande och  drickande av hans varma choklad <3 (jag gav honom receptet, och helt plötsligt gör han det mycket bättre än mig, great)
Kom hem klockan 8 imorse, sjukligt trött. Fick dessutom stanna hemma från skolan, kan ju inte vara med på idrotten på grund av förkylningen, och orkade helt ärligt inte åka in bara för att ha ett 10minuters-samtal.

Har dessutom tagit vaccinet idag, fastän jag sa att jag verkligen inte skulle. Och helt jävla spyfärdig blev jag när jag såg alla sprutor ligga uppradade på ett bord sådär. kul. Men den är tagen, morsan har slutat tjata och jag börjar få ont i armen, great.

Får bli en bild på min älskling idag, jag tycker så himla mycket om dig.


If you only knew

Har egentligen inte tid att skriva här, borde packa mina grejer  för jag tar bussen till malmö klockan 7. Jag älskar spontanitet, och jag tycker om att vara hos min finaste..

Imorgon blir det fika med Annika, för sen drar ju hon. Helt sjukt ändå, hejdå liksom. kul. AH! Jaja!

Godkväll gott folk!

Just walk this way

Finaste var snäll och väckte mig imorse med ett fint sms (Kan man vakna på ett bättre sätt när man är ifrån varandra? Knappast)

Snart ska jag iväg och träffa Annika, och vi ska uträtta lite ärenden, bl a ska jag göra mig av med gamla minnen. Adjöss med er!! Ska bli så jävla skönt..
Sen tar jag bussen vidare till skolan, har mitt mentorssamtal och gör mitt prov, sen hem igen. Sen ska jag nog ta itu med mitt skolarbete.

Behöver jag berätta att jag längtar tills imorgon? Knappast!

So afraid to lose

Min Finaste gjorde mig gladast igårkväll genom att komma hit och sova här. Blir alltid lika glad över att bara se honom..

Idag är det plugg som står på schemat eftersom jag ska ha prov i samhällskunskap imorgon. Vääldigt tråkigt ja! Så nu sitter jag här och pimplar i mig svartvinbärs-te med massor av honung i och tuggar på en kanelbulle.
Imorgon innan skolan ska jag träffa Wänkiibänki, before she'll leave. Sen blir det såklart skola, prov, vidare hem och bara längta till fredag igen..

Ibland önskar jag bara att man kunde radera ut allt gammalt, allt dåligt. Nu inser jag hur skit allting var, hur negativt jag påverkats av det. Hur kunde jag leva i det så länge utan att märka något? Och nu känner jag mig som en helt ny människa, jag tar hand om mig själv, mår bra, är glad. Livet känns underbart!

Det får bli en "före-och-efter-bild" på håret. Är jag nöjd med resultatet? Jadå. (Vet, båda bilder är kassa egentligen, men det bjuder jag på)

The shape that I'm in

Resultatet!


Magiskt men tragiskt

Min helg hos finaste var precis som vanligt, fruktansvärt underbar. Och igår när jag skulle åka hem kändes allting så jobbigt. Jag tycker mer och mer om dig för varje helg som går. Stulna ord.

Nu sitter jag här och avnjuter en äggmacka, dricker varm choklad, vilket är mer än tillåtet när man är förkyld och sitter nerkrupen i sängen och tittar på gamla filmer! Dock måste jag snart ta mig en dusch, och lite senare ikväll ska jag till frisören och piffa till håret lite. (Så jag får allt i världen hoppas på att det blir bra!) Så bild på det kommer antagligen senare!

Fick precis ett sms som gjorde hela min dag, antagligen hela min vecka! <3

You're all I need, you're only mine.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Får nästan lite ångest över att tiden går så snabbt...

I torsdags blev det hastigt  och lustigt påkommet att jag skulle dra till min finaste, och strax innan det blev det en sväng in om till Wänkiibänki där det blev färgning av hennes hår och lite prat och sådär. Sen tog jag bussen, och blev upphämtad på värnhem. Sen tillbringades en av mina mysigaste kvällar någonsin tillsammans med Daniel i hans lägenhet... Allting blir så perfekt, helt otroligt.

Och igår träffade jag Annika på stan, blev den hederliga gamla McDonaldsfikan, och sen drog vi till frissan där hon snygga till sig en aning (!!), och jag lider av lite ångest över att jag vill klippa mig men inte vet hur...
Sen drog jag tillbaka till Danne, vi drog ut en runda på stan igen och fixade käk och sådär. Sen blev det varm choklad hemma i soffan, och en tupplur i famnen på finaste... En ännu mer perfekt kväll.

Annars då? Idag blev det att ligga och dra sig vääääldigt länge. Sen blev det en skogspromenad i skymningen, och nu står god mat och champange på tur! Jag får uppleva en  lyx jag aldrig tidigare varit med om...


When I saw you with the snow in your hair

Igår var verkligen ingen toppendag för min del. Sjuk, stressad, trött, ville bara sova bort hela dagen och låtsas som ingenting. Men sen kom min finaste hit precis innan jag skulle sova, den bästa överraskningen jag kunde få. Så inatt har jag verkligen sovit som en prinsessa... Allting var perfekt.
Tyvärr var han tvungen att åka härifrån redan halv 6, så sen dess har jag legat och snusat i min kudde som luktar himelskt, och försökt fundera ut ett sätt att få tiden att gå så snabbt som möjligt så att det blir imorgon snart...

Ljudet av ditt hjärta, känslan av hur det brukar kittla mig i ryggen...


Every little thing i ever did

Idag har varit en tvättäkta mysdag. Kom hem, kokade ägg, gjorde äkta varm choklad och åt min frukost i sängen (!) Sen blev det till att börja plugga till provet jag skulle ha imorgon, men som blev framflyttat till på torsdag istället. Och duktig som jag var har jag till och med sprungit en runda, trots att det var svinkallt! Så det blev en timmes bad när jag kom hem, med laptop och allt, som den tönt jag är.

Jag älskar känslan av att jag blir knäsvag när du ler.

Don't take his smile away from me

Det kliar i mina fingrar, jag vill bara skicka detdär sms:et och skita i att sömnen är viktigare.. Jag vill bara vara egoistisk för stunden och stilla mitt eget begär..

Jag saknar dig.

Nystart!

Kändes inte mer än rätt att starta en ny blogg, och lämna allt gammalt groll bakom sig. Nu är det dags för en ny omstart, så adjö emofisk och hejsan fishtragedy!

RSS 2.0